Interieuradvies

Wat kan ik jou adviseren?

Je huis gevuld met leuke meubels en accessoires, maar het staat niet naar je zin. Ik kan je helpen bij een andere indeling en je laten zien hoe je je eigen spullen op een andere manier kunt gebruiken.

Tijdens een vrijblijvende kennismakingsgesprek bij jouw thuis inventariseren we je wensen en bespreken we samen nieuwe mogelijkheden. Bij een vervolg afspraak kom ik met een uitgewerkt plan om je huis te veranderen en gaan we, als je wilt, direct met meubels schuiven. Ook geef ik je ideeën over kleur, stoffering, meubels, verlichting en accessoires die je eventueel kunt kopen.

Een nieuw huis?

Een nieuw huis gekocht, maar nog geen idee waar je meubels komen te staan? Ik help je graag op weg. We gaan naar je oude huis om te kijken welke spullen er mee gaan naar het nieuwe huis. Aan de hand van de bestaande spullen en eventuele nieuwe aankopen maken we een indeelplan voor de nieuwe woning. Op de dag van verhuizing zijn wij erbij om te zorgen dat je meubels op de juiste plek terecht komen.

Huis te koop?

RESTYLER kan je helpen om je huis aantrekkelijker te maken voor de verkoop.

Bij een verkoopstyling loop ik met je samen het gehele huis door en geef je direct adviezen om uw woning verkoopklaar te maken. Wij streven er hierbij naar om met geringe inspanning en minimale kosten een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen.